top of page

Сподели и спечели - Програма за лоялни клиенти

Споделете връзката си за препоръка и вземете кредит от 10 лева в акаунта си.

Всеки път, когато потребител регистрира нов акаунт, използвайки вашия реферален код, той незабавно ще получи 10 лева ОТСТЪПКА от първата си редовна резервация в приложението IVS Cleaning!

В замяна на разпространението на новината вие също ще получите отстъпка от 10 лева веднага щом първоначалната услуга на рефера бъде извършена от началото до края.

Колкото повече хора използват вашия код, за да резервират нашите услуги, толкова повече кредити ще спечелите в личния си акаунт. Съберете достатъчно кредити и можете да получите до 50% ОТСТЪПКА от следващата си услуга.

Моля, имайте предвид, че вашите натрупани кредити ще бъдат изразходвани автоматично, когато направите следващата си резервация. Например, ако имате кредити от 60 лева в акаунта си и услугата, която искате да планирате, струва 100 лева, тогава ще използвате кредити на стойност 50 лева, оставяйки 10 лева кредити в акаунта си и плащайки 50 лева за услугата.

Можете да видите текущия си кредитен баланс по всяко време, като докоснете приложението IVS Cleaning.

Правила и условия:

Кредитите за препоръки могат да се комбинират с промоционални кодове. За ваше удобство наличните кредити ще бъдат изразходвани, след като промоционалният код бъде приложен към първоначалната цена.

 

Като част от стартирането си програмата за лоялни клиенти на IVS предлага промоционална отстъпка от 10 лева за всяка резервация за препоръка. Запазваме си правото да променяме сумата на кредитите за препоръка, спечелени за всяка резервация, по всяко време в бъдеще.

 

Ако анулирате резервация, за която сте използвали кредити за препоръки, посоченият кредит ще бъде възстановен. Въпреки това, имайте предвид, че ще можете да го използвате само за новонаправена резервация.

bottom of page