top of page

Цени за Професионално Почистване

Цени за почистване

Ние предлагаме разнообразни пакети за почистване, които са съобразени с вашите нужди и предлагат оптимално решение за поддръжка на чистота във вашите домове и бизнес среди.

Нашите цени за редовни почиствания са базирани на пакети, които включват различни графици на почистване. Възможно е да изберете от следните опции:

Дневно почистване (всеки работен ден):

Подходящо решение за клиенти, които имат нужда от ежедневна поддръжка на чистотата. Цената за това пакетно почистване е специално определена, за да ви осигури редовна чистота и комфорт през целия работен седмичен период.

Седмично почистване (веднъж в седмицата):

Идеално за тези, които търсят почистване на постоянна основа, но не се нуждаят от ежедневна поддръжка. Този план ви осигурява редовно и задоволително почистване на седмична база.

През седмица (веднъж на всеки две седмици):

Ако търсите баланс между постоянна поддръжка и гъвкавост, този план е идеалният избор за вас. Почистването се извършва веднъж на всеки две седмици, като ви осигурява чист и приятен дом или работна среда.

Месечно почистване (веднъж в месеца):

Подходящо за клиенти, които имат по-малко интензивни изисквания за поддръжка на чистотата. Този план ви осигурява еднократно почистване в рамките на месеца, поддържайки вашия дом или бизнес със свеж и безупречен вид.

Цените за домашно почистване са от 18 лева на час, ако изберете абонаментен план с почистване - дневно, седмично или през седмица.

Търговско почистване - от 22 лева на час.

За всички други почиствания без регулярен план или абонаментен пакет, цената е 22 лева на час.

Важно е да отбележим, че при записването за абонаментен план, цената пада до съответните посочени цени за плановете с повтаряемост.

Нашата цел е да предоставим нашите клиенти качествено почистване на достъпни цени, без да правим компромис със стандартите за професионализъм и задоволство.

 

Запишете се сега за абонаментен план и се възползвайте от нашите конкурентни цени, които осигуряват редовна поддръжка и безупречна чистота.

Също така, използваме специално разработено приложение, което ни позволява да отброяваме времето от началото до завършването на всяко почистване. Това ни осигурява реална представа за времето, което професионалистите ни отделят за всяка задача за почистване. Така можем да гарантираме точност и прозрачност в нашите услуги, като се стремим да предоставим максимална ефективност и удовлетворение за нашите клиенти.

 

Свържете се с нас днес и ние ще създадем персонализирано решение за вашите нужди за почистване, осигурявайки ви спокойствие и чистота във вашата обстановка.

bottom of page