top of page

Почистването на IVS остава избор номер едно

Домашно почисване
Deep Kitchen Clean

Независимо дали искате услуга за спешно почистване на дома, защото очаквате гости или абонаментен план, IVS Cleaning може да предложи и двете.

 

Компанията IVS Cleaning Ltd е създадена през 2017 г. първо в Лондон, а по-късно и в България и продължава да се разраства дотолкова, че сега се счита за една от най-добре оценените почистващи компании в Източен Лондон. Когато се свържете с IVS Cleaning, те ще оценят вашите нужди и след това ще създадат план за почистване, който ще направи нещата гладки и безпроблемни.

Ако имате нужда от почистване извън изброеното тук, IVS Cleaning може да осигури и това.

IVS Cleaning предлага и почистване на общи части на блокове и сгради, както и на офиси и ресторанти, кафенета, барове и много други бизнес клиенти.

Така че, независимо дали имате нужда от редовно домашно почистване или други спешни нужди от почистване, трябва да се свържете с IVS Cleaning. IVS Cleaning е вашият избор номер едно за всички ваши нужди от почистване на дома.

Домашното почистване включва почистване на подове, кухненски плотове, бани, спални и всекидневни. Може да се добави като допълнително гладене, смяна на чаршафи веднъж седмично или каквото и да е, за което имате нужда от помощ.

В някои случаи можете да поръчате допълнителни задачи, докато тече почистването. Например услугата гладене, пране и сгъване могат да се извършват едновременно, докато чистачка посещава къщата ви по редовен план.

Честотата на почистване е по ваш избор.
Можете да се запишете за еднократно почистване, седмично почистване, почистване на всеки две седмици или веднъж месечно.

Можем да следваме списък с приоритетите на клиентите или просто да следваме нашия стандартен контролен списък за домашно почистване.

Bathroom Cleaning
bottom of page