top of page

Еднократно дълбоко почистване

Еднократно пролетно почистване
Cleaning a Filter

Нашите експертни почистващи екипи се грижат за всеки детайл и използват специализирани техники и съвременна екипировка, за да постигнат най-високи стандарти на чистота. От премахване на прах и мръсотия до дезинфекция и полиране на повърхности, ние се грижим, че всеки ъгъл от вашия дом или офис ще бъде изчистен и блестящ.

Цените ни за еднократно дълбоко почистване започват от 20 лева на час. Важно е да отбележим, че при поръчване на абонаментен план, цената на почистването се намалява на 15 лева на час.

Това ви предоставя възможността да се възползвате от редовно почистване на достъпна цена и да се насладите на безупречна чистота в продължение на по-дълъг период.

Независимо дали имате нужда от почистване след ремонт, преди специално събитие или просто искате да освежите своя дом, нашите професионалисти са тук, за да ви помогнат. Предлагаме гъвкави графици на работа, които ще отговорят на вашите нужди и предпочитания.

Запишете се днес за нашето еднократно дълбоко почистване и се насладете на безупречна чистота и свежест. Ако искате да се възползвате от по-изгодни цени и редовна поддръжка, не се колебайте да изберете нашия абонаментен план. Ние ще се погрижим за всичко, докато вие се наслаждавате на безгрижен и чист дом или офис.

bottom of page